"Pricken över i:et"

Interiör dekor eller "Interior" som produktområdet kallas är ett av de snabbast växande blocken bredvid förpacknings design och textiltryck, "fabric". Företag vill ha mer än bara en roll up, och nu ska receptioner, restauranger och konferensrum prydas med mer än bara canvastavlor. I taket hänger vi mobiler eller så monteras tryckta himmelsmotiv 60x60xm displayer som takLED belysning.

På väggarna sätter vi tryckta ljudabsorbenter med motiv eller logotyper, och på golvet monteras ofta en halkskyddad dekal, s.k. Walk & talk med just ert reklambudskap. Enkelt avhjälpta hinder är också en växande marknad i lokaler dit allmänheten har tillträde. Framför allt dörrar, trappsteg glaspartier. På offentliga ytor är inte frostfoliering tillräckligt men som design på privata företag eller som snygg dekor i konferensrum är det ofta pricken över i:et.

Idag klär vi inte bara om bilar, med 3M Di-noc klär vi bl.a. in receptionsdiskar, kabelrännor och hissar med denna följsamma slitstarka folie och får ytorna att
bli som nya.

Vi har utbildad och certifierad personal för detta, fråga alltid oss om frostfolie och interiördekor i alla dess former.